cart-fill cart-open expand_more cartcheck checkbox-oncheckboxchevronchicken cow facebook hero-icon instagram linkedin logo-vvo meat-bg meat-lover menu-item-active minusnotification-closeperson-fill pig plussearch-glass sheep startiktok twitter vink vvo-icon whatsapp
VLEES ZONDER STREKEN
LOKAAL EN MET ZORG GROOTGEBRACHT
GRATIS VERZENDING VANAF €150
100% NATUURLIJK VLEES

Sukade van de grill

Sukade heerlijk low and slow bereiden en stoven, we wisten al dat dit kon. Maar in dit recept wilden we een keer wat anders proberen. Een sukade van de grill was de poging en dat is weer voor herhaling vatbaar, zo hebben we de sukade bereid. Sukade van de grill. Simpel maar lekker! Inclusief marinade.

Bereiding

  • Voorbereiding 20 minuten
  • Bereiding op de BBQ 5 tot 10 minuten

Ingrediënten

Voorbereiding

Maak de marinade klaar door de knoflook te persen en deze samen met de ketjap toe te voegen. De peper en zout doen we er nog niet bij, hiermee wachten we tot deze aangesneden word. Was het braadstuk schoon en snij het overtollig vet weg en doe het dan bij de marinade in. Het beste is om deze een nacht te laten liggen in de koelkast maar 6 uur van te voren is ook prima.

Haal de sukade uit de koeling en laat deze op kamertemperatuur komen, in de tussentijd kan je de barbecue aansteken. Verwarm de keteltemperatuur tot 200 – 230 graden Celsius en zorg voor een twee zones.

 

Bereiding op de barbecue

Dep de sukade droog en leg deze direct boven de kolen. Bak de sukade als een biefstuk, wij hebben 2 – 2,5 minuten per kant gegrilled om een medium rare sukade te krijgen. Voor een medium gebakken sukade raden wij om 3 – 4 minuten per kant te grillen.

Eet smakelijk!

Rund Stoof

Braadlap Grasgevoerd – 350 Gram

Op voorraad
8,95
Rund Steak Stoof

Sukadelap Grasgevoerd – 350 gram

Op voorraad
9,95
Rund Steak

Biefstuk Grasgevoerd – 350 Gram

Op voorraad
12,95
Rund Steak

Haasbiefstuk Grasgevoerd – 2 stuks van 165 gram

Op voorraad
19,95