Geniet van langzaam gegaarde Hamlap Pulled Pork op een wrap. Samen met een lekkere salade is je maaltijd helemaal compleet.
Dit recept kun je maken met een pressure cooker of slowcooker. Bereid het dan volgens de bereiding van je apparaat. Geen apparaat? Gebruik dan een grote stoofpan waar je het vlees een aantal uur zelf in kan laten pruttelen.
Bak de hamlappen kort aan beide kanten in een pan. Daarna hak je de knoflook en ui in kleine stukken. Voeg 1 el olijfolie toe aan je pressure cooker. Daarna voeg je de hamlappen toe. Tot slot schenk je de overige ingrediënten erbovenop. Zet je pressure cooker aan en bak ca 100 minuten. Met een gewone stoofpan zal dit 5-6 uur duren, tussendoor even roeren en het vlees omdraaien. Het vlees is klaar als je met je vork door het vlees heen gaat en je het vlees uit elkaar kunt trekken.
Serveer met een wrap en sla.
Eet smakelijk!