Heerlijk langzaam gegaard vlees, dat proef je terug in de rijke smaak. Puur genieten. Inclusief recept voor de heerlijkste satésaus!
Pulled Pork
Satésaus
Laat het vlees eerst op kamertemperatuur komen.
Snijd vervolgens de uien grof, kneus de knoflook, rasp de gember en snijd de Madam Jeanette fijn.
Fruit de ui, knoflook, gember en peper aan in een pan met milde olijfolie.
Voeg de kruiden en de ery-bronze toe aan het geheel en roer even door. Laat de kruiden goed intrekken.
Schep het mengsel over in de slowcooker.
Bestrooi de procureur met zeezout en masseer dit goed in.
Bak het vlees rondom bruin in de koekenpan. Hierna leg je het vlees op het mengsel in de slowcooker.
Meng de Kikkoman Tamari met het hete water, wat azijn, de Sweet Bee en een half bouillonblokje. Schenk dit over het vlees heen.
Voeg de kruidnagel toe aan de slowcooker voor een heerlijk intense smaak.
Meng het mengsel en de saus goed door elkaar en schep het over de procureur.
Zet de slowcooker voor twee uur op de hoogste stand.
Daarna zet je deze voor zes uur op de laagste stand.
Haal de kruidnagel uit de slowcooker.
Als het vlees gaar is, trek je met twee vorken het vlees uit elkaar en meng je alles door elkaar.
Voeg alle ingrediënten in een steelpan en verwarm op laag vuur.
Maak op smaak naar eigen voorkeur. De dikte is hier ook op aan te passen.
Eet smakelijk!