cart-fill cart-open expand_more cartcheck checkbox-oncheckboxchevronchicken cow facebook hero-icon instagram linkedin logo-vvo meat-bg meat-lover menu-item-active minusnotification-closeperson-fill pig plussearch-glass sheep startiktok twitter vink vvo-icon whatsapp
VLEES ZONDER STREKEN
LOKAAL EN MET ZORG GROOTGEBRACHT
GRATIS VERZENDING VANAF €150
100% NATUURLIJK VLEES

Mini-meatloafs met ei

Met dit feestelijke gerecht steel jij sowieso de show tijdens de Paasbrunch. Geniet van het smaakvolle vlees, inclusief een verrassende twist!

Bereiding

  • Voorbereiding 35 minuten
  • Bereiding 35 minuten

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de oven voor op 180 °C. Snijd de sjalotten en knoflook fijn. Verhit de olie in een koekenpan en bak de sjalot, knoflook en het selderijzout 5 min. op laag vuur. Neem de pan van het vuur en laat iets afkoelen.

Breng ondertussen een pan water aan de kook en kook hierin de eitjes 3 min. Laat schrikken onder koud water en pel ze.

Meng het sjalotmengsel, de nootmuskaat, mosterd, kaas, panko en peper door het gehakt. Verdeel in 8 porties, druk een beetje plat als een burger van ca. Ø 10 cm en maak een kuiltje in het midden. Zet een kwarteleitje in het kuiltje en vorm het gehakt voorzichtig rondom het ei tot een bol met een platte onderkant. Leg op een met bakpapier beklede bakplaat en bekleed rondom met het spek. Bak de meatloafs ca. 25 min. in het midden van de oven.

Meng ondertussen de passata met de ketchup. Neem de meatloafs uit de oven en bestrijk direct rondom met de helft van de tomatensaus. Bak nog 10 min. in de oven.

Verwarm ondertussen de rest van de tomatensaus op laag vuur. Serveer de meatloafs warm of op kamertemperatuur met de saus.

Eet smakelijk!

 

Gehakt Rund

Grasgevoerd rundergehakt 333 gram

Op voorraad
5,85
Overige

10 Eieren Van de Zorgboerderij

Op voorraad
4,95

Scharrelvarken Spekblokjes – 250 gram

Op voorraad
7,65

Scharrelvarken ontbijtspek – 100 gram

Niet op voorraad
4,68