Dit recept is simpel te bereiden, maar ontzettend vol van smaak!
Zet een pan op hoog vuur en doe er een scheut olie in.
Voeg vervolgens de ui, peper, abrikozen en boter toe en laat dit geheel bakken.
Doe hier de komijn, zout, peper en pijnboompitten bij en roer alles door elkaar.
Voeg daarna de tomaten, het grootste deel van de peterselie en de kikkererwten met het vocht bij het mengel en giet er 50 milliliter water bij. Laat de saus ongeveer 5 minuten op het vuur staan.
Doe de couscous in een kom en voeg er genoeg kokend water aan toe om de couscous onder te zetten.
Voeg hier wat zout, peper, een kneepje citroensap en een scheutje olijfolie bij. Dek de kom af met folie en zet hem 5 tot 8 minuten weg.
Pak de saus er weer bij en prak met een lepel de ingrediënten fijn.
Zet een tweede pan op het vuur en laat hem goed heet worden. Bestrooi een snijplank met een beetje komijn en een flinke snuf zout en peper.
Haal het lamsvlees erdoor en maak er daarna met je hand een soort medaillons van.
Bak het lamsvlees ongeveer 2 minuten in de pan met een scheut olijfolie.
Serveer alles mooi op een bord en voeg er nog een klodder yoghurt aan toe.
Eet smakelijk!