Het welbekende recept maar dan met een unieke twist. Heerlijk mals en rijk van smaak. Perfect voor bij de Paasbrunch!
Laat het bladerdeeg 10 minuten ontdooien buiten de vriezer.
Verwarm de oven voor op 180 graden.
Leg de plakjes bladerdeeg op een stuk bakpapier tegen elkaar aan en plak deze aan elkaar vast zodat het een gedeelte wordt.
Bestrijk het bladerdeeg met wat honing.
Leg de parmaham erboven op.
Snijd de brie in dunne plakjes en leg deze op de parmaham.
Bestrijk wederom met wat honing en bestrooi het geheel met de tijm.
Vervolgens bestrijk je de beenham met mosterd en bestrooi met wat peper en zout naar smaak.
Rol de beenham in het bladerdeeg. Dit gaat het makkelijkst door eerst de ene kant van het bakpapier over de ham te leggen en vervolgens de andere kant. Op deze manier blijft alles mooi op zijn plek zitten.
Klop het ei los en bestrijk hiermee de randen van het bladerdeeg. Vouw de randjes iets om en duw dicht met je vingers.
Bestrijk het bladerdeeg met het restant van het losgeklopte ei.
Zet de beenham wellington met brie en parmaham in een braadslee of in een diepe ovenschaal en schuif deze in het midden van de oven.
Laat de beenham wellington in 45 tot 60 minuten goudbruin en gaar worden.
Eet smakelijk!