cart-fill cart-open expand_more cartcheck checkbox-oncheckboxchevronchicken cow facebook hero-icon instagram linkedin logo-vvo meat-bg meat-lover menu-item-active minusnotification-closeperson-fill pig plussearch-glass sheep startiktok twitter vink vvo-icon whatsapp
VLEES ZONDER STREKEN
LOKAAL EN MET ZORG GROOTGEBRACHT
GRATIS VERZENDING VANAF €150
100% NATUURLIJK VLEES

Ossenstaart Grasgevoerd – 1 kg

Oorspronkelijke prijs was: €20,95.Huidige prijs is: €17,95.

Gratis verzending vanaf €150
Vlees wordt diepgevroren geleverd
100% natuurlijk vlees
Levermomenten op donderdag, vrijdag & zaterdag

Product wordt geconditioneerd en diepgevroren bij jou thuisbezorgd.

Ossenstaart is een mooi stukje vlees met bot in het midden. Het bevat een beetje vet waardoor het vlees na bereiding erg mals en smaakvol is. Het is zeer geschikt om te stoven of om soep of ragout mee te maken. Het bevat ook gelatine, wat erg gezond is en extra smaak geeft.

Vlees van een grasgevoerde rund is veel rijker aan omega 3-vetzuren (dit zit namelijk in gras). Deze vetzuren zorgen voor een goede ontwikkeling en groei van onze hersenen, versterken ons immuunsysteem en dragen bij aan een goede werking van bloedvaten en ons hart.

Inhoud: 1 kilo
verpakt per 200-300g

Beperkt op voorraad

  • Inhoud
  • Specificaties

Wat is een ossenstaart grasgevoerd?

Zoals de naam al zegt is de ossenstaart afkomstig van de staart van het rund. Dit prachtige stuk vlees kenmerkt zich door het bot in het midden met een dun laagje vet. De ossenstaart is rijk van smaak en wordt vaak bereid tijdens een heerlijke stoofschotel of als vlees in de soep. Van deze ossenstaart wordt vaak bouillon getrokken zodat ook de soep extra krachtig van smaak is. Naast stoofvlees of soep wordt de ossenstaart ook vaak gebruikt om ragout mee te maken. Een veelzijdig stukje vlees dus! Wij raden aan de ossenstaart eerst heerlijk goudbruin te bakken voordat er soep van getrokken wordt zodat je de meeste smaak in de soep krijgt. Wanneer ga jij de ossenstaart gebruiken voor één van je maaltijden? De ossenstaart is per kilo verkrijgbaar in stukken van 2 à 300 gram.

Onze runderen

Onze Herefords worden gefokt in Zwolle en ingezet in natuurprojecten zoals bijvoorbeeld in Hardenberg bij nauurgebied de Zwiese. Ze kunnen hier vrij rondlopen en grazen op natuurweiden. Een bijzonder mooi en puur ras dat perfect geschikt is voor onze belofte “Vlees zonder streken”. Het grazen op natuurweiden en de basiskenmerken van het ras zorgen voor een mals en fijn gemarmerd stuk vlees. Deze runderen worden niet afgemest op stal en worden niet bijgevoerd en zijn dus 100% grasgevoerd.

 

Puurheid

100% natuurlijk vlees

Kenmerk vlees

Grasgevoerd rundvlees

Leefconditie runderen

Lokaal grootgebracht (Hardenberg en Zwolle)

Conditie vlees

Zonder kunstmatige toevoegingen

pa_label

Rund Steak

Kogelbiefstuk Grasgevoerd – 2 stuks van 165 gram

Op voorraad
14,95
Gehakt Orgaan Rund

Rundergehakt met lever Grasgevoerd – 333 gram

Op voorraad
6,25
Rund Steak

Rosbief Grasgevoerd – 500 gram

Op voorraad
14,85
8 uur en 30 minuten

Ossenstaartstoof

Bekijk recept east