cart-fill cart-open expand_more cartcheck checkbox-oncheckboxchevronchicken cow facebook hero-icon instagram linkedin logo-vvo meat-bg meat-lover menu-item-active minusnotification-closeperson-fill pig plussearch-glass sheep startiktok twitter vink vvo-icon whatsapp
VLEES ZONDER STREKEN
LOKAAL EN MET ZORG GROOTGEBRACHT
GRATIS VERZENDING VANAF €150
100% NATUURLIJK VLEES
“Rauwmelkse kaas – Jong Belegen & Vol van Smaak” is toegevoegd aan je winkelwagen. Bekijk winkelwagen

Rauwmelkse kaas – Jong Belegen & Vol van Smaak

Oorspronkelijke prijs was: €15,86.Huidige prijs is: €14,95.

Gratis verzending vanaf €150
Vlees wordt diepgevroren geleverd
100% natuurlijk vlees
Levermomenten op maandag tot en met zaterdag

Ambachtelijke rauwmelkse kaas uit het Groene Hart. Gemaakt van ongepasteuriseerde melk voor pure, volle smaak. Proef het verschil!​

Op voorraad

  • Inhoud
  • Specificaties

Rauwmelkse Kaas uit het Groene Hart


De rauwmelkse kaas van Vlees van Ons is een ambachtelijk streekproduct uit het Groene Hart, het veenweidegebied in Nederland dat bekendstaat om zijn rijke zuiveltraditie​. Onze boerenkaas wordt gemaakt van rauwe melk die niet boven de 40°C is verhit​. Het resultaat is een heerlijke kaas boordevol smaak waarin u de regionale identiteit en traditionele bereiding proeft.

Kenmerken van onze rauwmelkse kaas

  • Streekproduct van melk uit het Groene Hart (regionale identiteit)

  • Ambachtelijk bereid, rauwmelks (geen verhitting van de melk boven 40°C)​

  • Verkrijgbaar in natuurvriendelijke (SKAL) en biodynamische (Demeter) varianten – duurzaam geproduceerd met aandacht voor natuur en landschap​

  • Behoud van enzymen voor een volle, natuurlijke smaak​

 

Wat is rauwmelkse kaas?
Rauwmelkse kaas wordt gemaakt van rauwe, ongepasteuriseerde melk. De melk wordt dus niet verhit tot het gebruikelijke pasteurisatiepunt, zodat alle natuurlijke enzymen en smaakstoffen behouden blijven. Deze natuurlijke enzymen in ongepasteuriseerde melk dragen bij aan een complexere en vollere smaak​. Pasteurisatie vernietigt zulke enzymen, dus in rauwmelkse kaas proeft u echt het pure karakter van de melk. Omdat de melk niet sterk verhit wordt, moeten kaasmakers extra hygiënisch werken. Het effect van de lage temperatuur is dat vitamines behouden blijven en enzymen niet kapotgemaakt worden​. Dit komt de smaak ten goede en zorgt voor een authentieke, ambachtelijke kaastextuur.

Gewicht

500 gram

Puurheid

100% rauwmelkse kaas – zonder pasteurisatie

Kenmerk kaas

Ambachtelijk bereid, volle smaak

Leefconditie dieren

Koeien grazen buiten op natuurlijke graslanden

Conditie melk

Niet verhit – behoud van natuurlijke enzymen en bacteriën

pa_details-1

Zuivel

A2 zuivel van Erve Slendebroek: Natuurlijk voor Iedereen

Op voorraad
16,59
Zuivel

Karnemelk – 6 flessen – 1 liter (van grasgevoerde koeien)

Op voorraad
15,50
Zuivel

Yoghurt – 6 flessen – 1 liter (van grasgevoerde koeien)

Op voorraad
16,59