Een (h)eerlijke maaltijd met een Mexicaans tintje!
Rul het gehakt samen met de kruiden in eigen vet en haal daarna uit de pan.
Fruit de ui, knoflook en rode peper aan in de gras roomboter.
Snijd alle groenten in reepjes en wok dit samen met het ui-mengsel in de gras roomboter.
Voeg het gehakt vervolgens weer toe en proef of er nog meer kruiden nodig zijn.
Vervolgens voeg je de maïs en srirachasaus toe.
Verdeel een laagje oude geraspte kaas in een koekenpan. Let op: gebruik geen boter!
Zorg ervoor dat de gehele bodem bedekt is en laat de kaas langzaam smelten op een laag pitje. Let op dat je het niet te bruin bakt, dan wordt de smaak bitter.
Draai de kaas taco om zodra dit mogelijk is. Bak vervolgens de andere kant.
Haal de kaas taco uit de pan en han uit over een lepel. Op deze manier wordt de kaas taco in de juiste vorm hard.
Vul de kaas taco met ijsbergsla en het pittige gehakt.
Eet smakelijk!