Voorbereiding
Dit recept is op basis van 6 stuks.
Steek de barbecue aan met twee zones en met een keteltemperatuur van 180 graden, dit mag ook iets hoger of lager zijn.
Snij de jalapeno door de helft zodat je twee halve jalapeno’s krijg. Haal de pitten uit de pepers en wil je alles extra scherp voeg deze toe aan de kruiden kaas. Indien je het zonder al scherp genoeg vind dan kan je de pitten weggooien. Vul de pepers met de kruidenkaas en top het af met de kaas of cheddar en Chipolata worstje, is deze te groot snij deze dan in plakjes.. Rol de spek om de gevulde peper en indien nodig kan je het vastzetten met een bamboe prikker.
Bereiding
Grill de pepers eerst direct af zodat je een mooi krokante spek krijgt, begin met de open binnen kant naar beneden. Na ongeveer 5 minuten mogen ze omgedraaid worden en na 10 minuten mogen ze op de indirecte zone om verder warm te worden. Laat ze ongeveer 10 minuten op de indirecte zone waarnaar de Automatic Buffalo Turds direct geserveerd kunnen worden.
Eet smakelijk!